< terug naar conferenties
Inschrijftermijn verstreken, inschrijven niet meer mogelijk

AOb-bijpraatsessie cao-vo Alkmaar

AOb-bijpraatsessie cao-vo Alkmaar logo
LocatieOSG Willem Blaeu
Datumwo 14 februari 2018
Ledenprijsgratis
Niet-ledenprijsgratis

Sinds september 2017 zijn de bonden en de VO-raad in gesprek over een nieuwe cao vo. Inzet van de bonden is en blijft een aanpak van de werkdruk en een fatsoenlijke loonsverhoging. Deze gesprekken verlopen, mede door het uitblijven van investeringen door het kabinet, erg moeizaam. Op 23 januari hebben de bonden en de VO-raad opnieuw met elkaar gesproken. Ook toen bleek weer dat de standpunten van de bonden en de werkgevers ver uiteen liggen. Wij willen concrete maatregelen tegen de werkdruk, vastgelegd in de CAO. De VO-raad wenst geen individueel afdwingbare afspraken te maken. De inzet van de bonden is om in de cao een eerste betekenisvolle stap te zetten zodat personeel op de scholen daadwerkelijk ervaart dat de werkdruk verlaagd wordt. In onze inzet geven we aan dat het aantal lessen per week naar beneden moet.

Daarnaast is gesproken over loon. Ook hierover is nog geen akkoord in zicht: onze inzet is een loonsverhoging van 3,5%, het bod van de werkgevers blijft daar te ver bij vandaan. Op 20 februari moet blijken of verder praten zin heeft.

De bonden hebben aangegeven hun achterban te gaan raadplegen, daarom organiseert de AOb samen met de andere bonden een bijeenkomst in Alkmaar.

Aanvang: 16.00 uur, einde 17.00 uur

Locatie: OSG Willem Blaeu

Robonsbosweg 11

1816 MK Alkmaar

Prijs ledengratis
Prijs niet-ledengratis
LocatieOSG Willem Blaeu
Adres Robonsbosweg 11 1816 MK Alkmaar (google maps)
Plaatsen30
Nog beschikbaar30
ContactHuibert Pielkenrood (hpielkenrood@aob.nl)

Toegangsbewijs kwijt?

Vul dan hier het e-mailadres in dat u gebruikt voor registratie. Uw toegangsbewijs wordt opnieuw verstuurd. Mocht dit niet aankomen, neem dan contact op.Lid worden