< terug naar conferenties
Inschrijftermijn verstreken, inschrijven niet meer mogelijk

AV 22 en 23 maart 2018

AV 22 en 23 maart 2018 logo
LocatieHotel Mitland
Datumdo 22 maart 2018 t/m vr 23 maart 2018
Ledenprijsgratis

Wij willen graag dat de organisatie van deze 2-daagse efficient verloopt en hebben daarbij je medewerking nodig! Via opties kan je een aantal dingen aan ons kenbaar maken, zoals:

- bij welke onderdelen je aanwezig bent.

- blijf je slapen? Als je alleen wenst te slapen op een 2-persoonskamer, dan wordt een toeslag van 15 euro berekend die meteen via Ideal betaald dient te worden.

-als je met 2 personen op een 2-persoonskamer verblijft, dan is het belangrijk dat beide personen zich inschrijven én opgeven dat zij met elkaar de kamer delen. Stel elkaar dus op de hoogte!

- wil je als lid van de AV en/of HB aanwezig zijn bij de sectorraden die op vrijdagmiddag samenkomen, geef dan aan bij welke sectorraad je aansluit.

- wil je als sectorconsulent aanwezig zijn bij de sectorraden die op vrijdagmiddag samenkomen, geef dan aan bij welke sectorraad je aansluit.

- wil je als lid van de sectorraad gebruik maken van de lunch op vrijdag 23 maart, kruis deze optie dan aan.

De agenda en stukken van deze AV 2-daagse worden op het gebruikelijke tipstip en op de gebruikelijke manier verstuurd. Via aobevents.nl kun je je tevens aanmelden voor de VAV's.

Verder stellen wij het zeer op prijs als je vragen hebt, je deze alleen richt aan bestuur@aob.nl en niet naar persoonlijke mailadressen. Wil je meer informatie, dan is bestuur@aob.nl ook het juiste mailadres.

Fijn dat je de tijd hebt genomen dit te lezen en we kijken uit naar je komst!

Op donderdag 22 maart 2018 starten we rond 18.00u met het diner. De AV begint om 1930u. Donderdagavond staat ondermeer faciliteiten 2018-2019, reglement Sociaal Fonds, procedure verkiezing verantwoordingsorgaan ABP en evaluatie procedure verkiezing HB op de agenda.

Vrijdag 23 maart 2018 starten we om 09.30u. Dan staat ondermeer de rol en positie van de Onderwijscooperatie, de toekomstbestendigheid AOb en wet Beroep leraar op de agenda. Rond 13.00u sluiten we de Algemene Vergadering af.

Prijs ledengratis
LocatieHotel Mitland
Adres Ariƫnslaan 1, 3573 PT Utrecht (google maps)
Plaatsen185
Nog beschikbaar31
ContactMonique Geest (bestuur@aob.nl)

Extra mogelijkheden

OmschrijvingKosten
1 persoonskamer € 15
Lunch 23 maart inclusief
Neem deel aan sectorraad po inclusief
Neem deel aan sectorraad vo inclusief
Neem deel aan sectorraad mbo inclusief
Neem deel aan sectorraad ho inclusief
Neem alleen deel aan AV inclusief

Toegangsbewijs kwijt?

Vul dan hier het e-mailadres in dat u gebruikt voor registratie. Uw toegangsbewijs wordt opnieuw verstuurd. Mocht dit niet aankomen, neem dan contact op.Lid worden