Inschrijven Zuid: miniconferentie PO Maastricht

Kies workshops

  do 2 nov 2017
17:00 - 08:00
wis selectie
do 2 nov 2017
18:30 - 19:30
wis selectie
Taakbeleid
meer info
 
Weg met het groepsplan en dan?
meer info
 
Individuele professionalisering en het Lerarenregister
meer info
 
Werken met een periodeplanning
meer info
 
Spreker: Anita Duchateau

Wat staat in het taakbeleid? Welke regels zijn er? Hoe heb ik invloed op mijn eigen jaartaak? Wat is de taak van de directie en de MR rondom taakbeleid? Een informatieve bijeenkomst om meer duidelijkheid te krijgen rondom het thema taakbeleid.
Spreker: Marjan Peeters

Het groepsplan blijkt in de praktijk vaak een papieren tijger. Het kost veel tijd en energie en verdwijnt vervolgens in de kast. Op basisschool de Meule in Venlo worden geen groepsplannen meer gemaakt. Ze werken met een periodeplanning. Presentatie over de genomen stappen en de enthousiaste ervaringen.
Spreker: Anita Duchateau

Een onderdeel van de jaartaak is de individuele professionalisering. Wat heb je daar zelf over te zeggen? Waar heb je recht op? Hoe is de individuele professionalisering te koppelen aan het lerarenregister? Wat wordt daarvoor van jou verwacht?
Spreker: Marjan Peeters

Hoe maak je een periodeplanning? Op welke manier deel je de kinderen in? In dit uur kun je met jouw eigen handleiding van de rekenmethode (zelf meebrengen) aan de slag om eens te kijken hoe je een periodeplanning maakt en wat daar de voors en tegens van zijn. Workshop gericht op jouw eigen praktijk!

Volgende stap

Toegangsbewijs kwijt?

Vul dan hier het e-mailadres in dat u gebruikt voor registratie. Uw toegangsbewijs wordt opnieuw verstuurd. Mocht dit niet aankomen, neem dan contact op.Lid worden