< terug naar conferenties
Inschrijftermijn verstreken, inschrijven niet meer mogelijk

Groene Golf Masterclass

Groene Golf Masterclass  logo
LocatieAOb Hoofdkantoor
Datumvr 9 maart 2018
Ledenprijsgratis
Niet-ledenprijs€ 50

Een veelgehoord obstakel in de eerste jaren voor de klas in het primair, voortgezet onderwijs en mbo zijn ordeproblemen, maar orde houden kun je zeker leren! Tijdens de masterclass ga je op zoek naar de oplossing op jouw ordevraagstukken en is er ruimte voor vragen en gesprekken. Van Maanen geeft natuurlijk veel concrete tips die je direct kunt gebruiken in de klas.

Eerste paar minuten
Volgens Van Maanen is het voor docenten die voor een nieuwe klas komen te staan vooral in de eerste paar minuten van belang om te laten zien dat met 'jou de kachel niet kan worden aangemaakt'. "Net als bij een voetbalwedstrijd waarin je desnoods met een stevige schouderduw meteen laat zien wie er de baas is in het veld. Die eerste tien minuten voor een klas zijn bepalend. Ik ben in een nieuwe vmbo-klas eens begonnen met een leespauze, en dus stilte, in de eerste tien minuten. Aan die groep had ik het hele schooljaar geen kind meer.”

 Kosten: Gratis voor leden en proefleden. Niet leden betalen €50,00

 

Tijd: 19.00 uur (inloop), 19.30 - 21.00 uur vindt de masterclass plaats en aansluitend is er ruimte voor een borrel.

Prijs ledengratis
Prijs niet-leden€ 50
LocatieAOb Hoofdkantoor
Adres St Jacobsstraat 22 Utrecht (google maps)
Plaatsen60
Nog beschikbaar4
ContactAOb (info@aob.nl)

Toegangsbewijs kwijt?

Vul dan hier het e-mailadres in dat u gebruikt voor registratie. Uw toegangsbewijs wordt opnieuw verstuurd. Mocht dit niet aankomen, neem dan contact op.Lid worden