Inschrijven Zuidwest: Miniconferentie PO in Rotterdam

Kies workshops

  do 8 feb 2018
17:00 - 18:00
wis selectie
do 8 feb 2018
18:15 - 19:15
wis selectie
Executive functies
meer info
Vol
Versterking MR
meer info
Mils leerstrategie
meer info
Vol Vol
Workshop de-escalerend werken in de onderwijspraktijk
meer info
Vol

In deze workshop willen wij dieper ingaan op de executieve functies van jongeren en hun ontwikkeling aangeven. Wat kun je van een leerling op een bepaalde leeftijd verwachten en wat niet? En hoe kunnen we kinderen ondersteunen bij de ontwikkeling van hun executieve functies?

Tijdens deze workshop wordt aandacht gevraagd voor het gezamenlijk belang van de MR en de bestuurder bij goede medezeggenschap. Lukt het u om de achterban goed te vertegenwoordigen en te informeren? We gaan in op de ambities van de MR en u wordt wegwijs gemaakt in de informatie op infowms.nl.

Cognitief psycholoog Drs. Marjolein van Bodegom laat je in een interactieve sessie van 1 uur kennis maken met de MILS (kort digitaal onderzoek), leerstrategie├źn en leerhulpmiddelen. Ze geeft je nieuwe inzichten en tips mee. Kortom een sessie waar je veel van opsteekt en die je de volgende dag in de klas kunt gebruiken!

De workshops worden verzorgd door Drs. Jan de Groen, zelf werkzaam als docent trainer en coach, die door het hele land trainingen verzorgt op het gebied van omgaan met grensoverschrijdend gedrag, agressie en geweld.

Volgende stap

Toegangsbewijs kwijt?

Vul dan hier het e-mailadres in dat u gebruikt voor registratie. Uw toegangsbewijs wordt opnieuw verstuurd. Mocht dit niet aankomen, neem dan contact op.Lid worden