< terug naar conferenties
Inschrijftermijn verstreken, inschrijven niet meer mogelijk

Zuidwest: PMR-netwerkbijeenkomst Den Haag

Zuidwest: PMR-netwerkbijeenkomst Den Haag logo
LocatieMariscollege
Datumdo 15 maart 2018
Ledenprijsgratis

Het belangrijkste thema is ‘De nieuwe Wet Beroep Leraar legt de zeggenschap voor het onderwijs bij de docenten. Dat lukt niet zonder een Professioneel Statuut! Welke positie heeft de PMR?’

Wil je als leraar invloed hebben op de invoering van de digitale leeromgeving, de aanschaf van leermiddelen en lesmethoden? Wil je meer ruimte om in je klas zelf keuzes te kunnen maken? Wil je meer invloed op hoe jij en je collega’s kunnen werken aan professionalisering en bekwaamheidsonderhoud? Dan is de komende tijd voor jou ontzettend belangrijk! Binnenkort kun je op jouw school daarover afspraken maken in een Professioneel Statuut. 

AOb-trainer/adviseur Annemarie van Luik gaat ons vertellen hoe zij het docententeam van Scholengroep Den Haag Zuidwest ondersteunt en adviseert bij het opstellen van hun Professioneel Statuut. Jeroen van Andel vertelt waarom de vakbonden een eigen handleiding voor docenten hebben uitgebracht én op welke onderdelen die wezenlijk verschilt van andere handleidingen. Hij is overigens één van de auteurs van de handleiding.

PMR-advies: Na de pauze staan laten wij ons informeren door Johan van Tiggelhoven over ‘Inruimen’(in plaats van ontruimen). Onveiligheid is helaas een steeds belangrijker issue in en om de school. Ook buiten de randstad. Over inruimen hebben wij nog weinig nagedacht, laat staan ermee geoefend. Wat te doen bij calamiteiten in de omgeving van de school? Daarna is er uiteraard nog tijd voor het bespreken van uw actuele PMR-vragen. Mail die voor 3 februari naar jmenger@aob.nl.

16.30 uur  Start bijeenkomst

20.00 uur  Afsluiting

Prijs ledengratis
LocatieMariscollege
Adres Locatie Bohemen Mgr. Nolenslaan 16 Den Haag (google maps)
Plaatsen15
Nog beschikbaar12
ContactAOb (rayon.zuidwest@aob.nl)

Toegangsbewijs kwijt?

Vul dan hier het e-mailadres in dat u gebruikt voor registratie. Uw toegangsbewijs wordt opnieuw verstuurd. Mocht dit niet aankomen, neem dan contact op.Lid worden