< terug naar conferenties
Inschrijftermijn verstreken, inschrijven niet meer mogelijk

Zuidwest: "Workshop Hoe overleef ik mijn eerste jaar voor de klas?"

Zuidwest: "Workshop Hoe overleef ik mijn eerste jaar voor de klas?" logo
LocatieROC da Vinci
Datumvr 6 april 2018
Ledenprijsgratis

 

Workshop "Hoe overleef ik mijn eerste jaar voor de klas?"

Je staat net voor de klas, je bent druk bezig met het regelen van de zaken in je klas en je collega of directie vraagt aan je of je kunt helpen met dat ene klusje waar jij zo goed in bent. Eigenlijk wil je liever je aandacht richten op de voorbereidingen voor morgen of het nakijken van tentamens. 

In het eerste jaar komt er veel op jou als startend leerkracht af, maar hoe ga je hier het beste mee om en wat kan jij er aan doen om de verwachtingen die jij hebt van de school en de verwachtingen die de school van jou heeft zo goed mogelijk te managen? Natuurlijk moet je duidelijk je grenzen aangeven, maar hoe doe je dit op een vriendelijke en duidelijke manier? Je krijgt in deze workshop: “Hoe overleef ik mijn eerste jaar?” tips en tricks van ervaringsdeskundige Dyonne Depondt (oud leerkracht en schoolleider) die je de volgende week gelijk toe kun passen! 

 

 

 

 

 

 

 

 

19.00 uur  Inloop

19.30 uur  Start workshop

21.00 uur  Afsluiting en borrel

Prijs ledengratis
LocatieROC da Vinci
Adres ROC da Vinci (leerpark en via routeplanner Maria Montessorielaan) Leerparkpromenade 100 3312KW Dordrecht foyer van Acro Baleno via de hoofdingang (google maps)
Plaatsen25
Nog beschikbaar2
ContactAOb (rayon.zuidwest@aob.nl)

Toegangsbewijs kwijt?

Vul dan hier het e-mailadres in dat u gebruikt voor registratie. Uw toegangsbewijs wordt opnieuw verstuurd. Mocht dit niet aankomen, neem dan contact op.Lid worden