< terug naar conferenties
Inschrijftermijn verstreken, inschrijven niet meer mogelijk

Zuid: Bijeenkomst Professioneel statuut Roermond

Zuid: Bijeenkomst Professioneel statuut Roermond logo
LocatieHotel Roermond
Datumdi 3 april 2018
Ledenprijsgratis
Niet-ledenprijsgratis

Dit schooljaar moet op alle scholen in het PO, VO en (V)SO een professioneel statuut worden opgesteld. Ook in het MBO kan per instelling een professioneel statuut worden opgesteld.

 

In het statuut worden afspraken vastgelegd waarmee wordt gegarandeerd dat de leraar/docent voldoende professionele ruimte heeft en betrokken wordt bij relevante onderwijskundige beslissingen binnen de school of onderwijsinstelling. Het is dus van belang dat leraren en docenten deze kans pakken en het gesprek aangaan over welke afspraken zij in het statuut willen opnemen.

 

In dit kader organiseren we een bijeenkomst over het professioneel statuut op 3 april in “Hotel Roermond”, Stationsplein 9 6041GN Roermond.

 

Tijdens deze Bijeenkomst gaan we met elkaar in gesprek over hoe het professioneel statuut er toe kan bijdragen dat je baan als leraar of docent nog beter kunt uitvoeren en dat je daarbij de professionele ruimte krijgt waar je recht op hebt. Ook staan we stil bij de praktische obstakels om van het statuut een succes te maken.

 

18.00 uur   Inloop met koffie, thee

18.30 uur   Inleiding op "wet beroep leraar"

19.00 uur   Presentatie Professioneel Statuut

20.00 uur   Uiteen in sectoren (PO/VO/MBO)

20.30 uur   Plenaire bespreking

Prijs ledengratis
Prijs niet-ledengratis
LocatieHotel Roermond
Adres Stationsplein 9, 6041 GN Roermond (google maps)
Plaatsen25
Nog beschikbaar10
ContactAOb (rayon.zuid@aob.nl)

Toegangsbewijs kwijt?

Vul dan hier het e-mailadres in dat u gebruikt voor registratie. Uw toegangsbewijs wordt opnieuw verstuurd. Mocht dit niet aankomen, neem dan contact op.Lid worden