4 verschillende tenten voor een evenement of tuinfeest

Tuinfeest

Ga jij binnenkort een spetterend feest of evenement organiseren? En wil je voor deze aankomende gelegenheid een tent huren nabij Wolvega? Lees dan gauw verder! In deze blog vertellen wij je namelijk meer over de diverse mogelijkheden. 

Een aluminium hal

De aluminium hal is wellicht een van de meest populaire keuzes. Dit vanwege de diverse mogelijkheden qua afmetingen. Bij een wat kleiner feestje kun je bijvoorbeeld gaan voor een hal van 10 meter en heb je een groter evenement voor de boeg? Dan huur je er toch een van 20 meter! Deze tenten zijn bovendien vaak voorzien van enkele transparante zijwanden en hebben ook de mogelijkheid tot een transparant dak. Op die manier lijkt het net alsof jullie je heerlijk in de buitenlucht bevinden. Zelfs bij slecht weer!

Een pagode

Pagodetenten zijn te herkennen aan hun kenmerkende puntdaken en kunnen veelzijdig worden ingezet. Zo zijn ze dankzij de in verhouding kleinere oppervlakte ideaal voor buurt- of tuinfeesten. Doordat je de tenten aan elkaar kunt koppelen kunnen ze ook bij grotere gelegenheden worden ingezet. Bijvoorbeeld als entree, garderobe of horecatent.

Een ander voordeel aan deze tent is dat ze beschikken over een opak dakzeil. Dit houdt in dat ze zonlicht, inclusief de warmte, heerlijk tegengaan. Ideaal voor een hete zomer dus.

Een spantent

Wanneer je liever niet te ingewikkeld wilt doen en het budget niet zo heel groot is, kun je het beste gaan voor een spantent. De tent bedekt een ruime oppervlakte en dat voor een zeer voordelig prijsje. De spantent is daardoor erg populair bij onder andere verenigingen en dorps- en buurtfeesten. En dankzij zo’n fijne tent als deze kan het feest altijd doorgaan, ongeacht het weer. 

Een opslaghal

Wellicht komt deze tent niet als eerste in je naar boven wanneer je op onderzoek uitgaat naar de mogelijkheden, maar hij kan zeker gebruikt worden! Een opslaghal is ideaal voor het droog en/of warmhouden van een tijdelijke plaats. Bovendien is hij in alle afmetingen te verkrijgen. Of je nou een oppervlakte van 10 m2 of 100 m2 hebt, met een opslaghal kan het allemaal!

Heb je overigens geen idee waar je al deze tenten kan vinden? Neem dan contact op met IJsselzichttenten of neem een kijkje op hun website.