Cocktails op locatie regel je zo

Ik zie het allemaal al voor mij in mijn hoofd, ik weet precies hoe ik mijn trouwfeest eruit wil laten zien. Afgelopen jaar ben ik ten huwelijk gevraagd en we zijn nu samen de trouwerij aan het plannen. Al jarenlang heb ik de perfecte trouwlocatie voor ogen. Het is een prachtig groot restaurant aan zee. Er is een grote veranda dat uitkijkt over het grootte terras. Het lijkt mij dan heerlijk als het warm weer is en mijn familie en vrienden goed worden verwend door de bediening. Het liefst zou ik willen dat mijn gasten zelf allemaal cocktails kunnen bestellen. Ik vind dit namelijk heel feestelijk en perfect voor een zomers feest. Ik ben onderzoek gaan doen naar catering die cocktails op locaties voorzien. Al snel kwam ik bij een bedrijf uit dat precies aan mijn wensen voldoet. Ze hebben ruime ervaring en expertise, dus precies wat ik zoek.

Professionele cocktailshaker

Het liefst wil ik namelijk zoveel mogelijk van mijn eigen feest genieten en mij dus geen zorgen hoeven te maken over of alles goed verloopt. Daarom voelde deze cocktail catering goed aan, ik zag dat bij de dienst namelijk een professionele cocktailshaker komt met een cocktailmenu. Van dit cocktailmenu kunnen mijn gasten dan zelf hun cocktail kiezen en laten maken door de professionele cocktailshaker. Ook komen ze met alle benodigdheden zoals glazen, bio rietjes, bio servetjes en nog meer. De cocktails worden gemaakt met vers fruit en de beste premium dranken. Hoe meer ik las hoe enthousiaster ik werd. Dit was precies wat ik zocht voor mijn feest. 

Een mobiele bar

Omdat ze de cocktails op locatie komen maken, is er een mobiele bar nodig. Het cateringbedrijf dat ik op het oog heb heeft meer dan 80 bars in diverse stijlen. Deze bars komen in verschillende thema’s, zoals robuust, industrieel, vintage, chique, landelijk of neutraal. Mijn oog viel direct op de loungebar, deze is strak, chique en opvallend. Vooral de witte uitvoering vind ik heel mooi. Dit staat ook goed bij de trouwlocatie. Alle mobielen bars zijn voorzien van LED verlichting, deze verlichting is mogelijk in alle kleuren. Ook kunnen er stickers en logo’s naar wens op de bar. Ik werd zo enthousiast van dit barconcept dat ik direct besloot om contact op te nemen. De manager vertelde mij aan de telefoon dat ze op elk gewenste tijdstip of dag de cocktails konden maken op locatie. Dit vond ik heel fijn want ik wil graag dat mijn trouwfeest tot laat kan duren. Ik was heel blij toen alles voor de cocktails geregeld was en kreeg nog meer zin in mijn trouwfeest.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *