Een zorgeloze vakantie

bungalowpark

Ga je op vakantie dan wil je natuurlijk zo min mogelijk zorgen aan je hoofd hebben, jezelf niet druk maken over waar je overnacht en of er wel iets te doen is in het park waar je heen gaat. In bungalowpark limburg de Leistert weet je zeker dat je een zorgeloze vakantie hebt. De vele mogelijkheden die het park heeft, zorgt ervoor dat je met het hele gezin een heerlijke vakantie hebt. Of je nu met een tent wilt staan, of een luxe bungalow met je hele familie, op het bungalowpark is het allemaal mogelijk.

Enorme keuze uit mogelijkheden

In bungalowpark limburg komen verschillende mensen bij elkaar, of je met de vouwwagen komt, een tent of je huurt een authentieke boerderij om vakantie te vieren. Het park heeft een enorme keuze aan verblijfsmogelijkheden, ook een combinatie van een eigen middel en iets huren is een perfecte combinatie. Op deze manier heb je toch luxe en het gevoel van traditioneel blijft behouden. Wat je ook wilt, op de Leistert vind je voor iedereen de perfecte keuze.

bungalowpark

Je verveelt je geen moment

Of je nu een jong gezin hebt, of je hebt kinderen die in de puberteit zijn. Op vakantiepark limburg is er voor iedereen wat te doen. Ben je sportief dan kun je lekker sporten op het sportveld, of doe je mee met het beachvolleybal? Ben je een echte water liefhebber ga je zwemmen in het verwarmde buiten golfslagbad of het subtropisch zwemparadijs, maar in de natuur een duik nemen in de zwemvijver is ook verfrissend. Fietsen en skelters kun je huren, de omgeving verkennen is dus ook een optie.