Geniet van uw feest, zonder gastheertje te spelen

Binnenkort bent u jarig en er komen veel gasten over de vloer. De stres schiet er al in, omdat u geen idee heeft hoe u al deze mensen gaat verzorgen en ook nog eens leuk kan kletsen met iedereen die u heeft uitgenodigd. Wees gerust want wij hebben daar de ideale oplossing voor, namelijk partycatering. Wij bieden u van alles aan tijdens het feest, namelijk: verse hapjes en drankjes, de lekkerste buffetten en salades. Wij zorgen ervoor dat u de gast bent op uw eigen feest. U wordt bediend tot op uw wenken bediend.

Wij hebben daarbij ook naast partycatering ook nog eens broodjescatering. Dit is eigenlijk ideaal voor het organiseren van een lekkere lunch, maar kan ook zeker tijdens een normaal feestje. Gelegenheden zoals: tuinfeestje, speciale verjaardagen, jubileums of gewoonweg omdat u een feestbeest bent en lekker wilt feesten. Het zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden, maar er zijn ook zat andere momenten te bedenken.

Stel u heeft de hele week zich in het zweet gewerkt en je hebt geen zin om te koken. Door even wat gast terug te nemen en wat tijd te besparen laat je dit werk lekker aan Van Regteren over. Wij kunnen ook gezonde maaltijden maken voor als u ziek bent. Heerlijk vers bereid! Je kunt hierbij denken aan: onze gewone afhaalmaaltijden, de maaltijdservice aan huis of evenementcatering op locatie waar ik het al eerder over had.

Even kort over de verschillende opties. De afhaalmaaltijden zijn een wekelijks wisselend menu en seizoensgerelateerde producten. Er is zeker meer dan voldoende keuze voor een gezonde, lekkere en verse maaltijd. Evenementcatering kunt u denken aan een mobiele sapbar of een mobiele koffiebar. Dit kan natuurlijk van te voren allemaal besproken worden. Er is eigenlijk van alles mogelijk zolang het in goed overleg gaat. Nu al zin in feestje waarbij u daadwerkelijk kan feesten? Zoek ons snel op!

U wordt bediend tot op uw wenken bediend. Geniet zelf van een Chardonnay wijn en van het feest natuurlijk.