Gezellig met vrienden wat leuks doen

groepsuitje in Amsterdam

Altijd leuk om met vrienden en familie iets te ondernemen, wil je er ook nog iets van leren dan is een workshop bij Spirited Union perfect om te doen. Met dit groepsuitje in Amsterdam wat 2.5 duurt leer je niet alleen hoe je drank moet destilleren, je mag het daarna namelijk ook zelf doen. Bepaal zelf welke smaak jij je unieke fles drank wilt geven, want dat ga je ook leren. Waar komen bepaalde smaken vandaan, en hoe kun je dit toepassen op je eigen fles drank. Een heerlijk uniek uitje om te ondernemen.

groepsuitje in Amsterdam

Rondleiding en informatie

De workshop begint met een rondleiding door de distilleerderij om de nodige informatie te krijgen die je nodig hebt, hier wordt het hele proces besproken. Natuurlijk is het daarna tijd om zelf aan de slag te gaan, om je eigen unieke fles drank te destilleren. Je wordt niet zomaar aan je lot overgelaten, maar de medewerkers van de distilleerderij zorgen dat iedereen met een lekkere fles drank naar huis gaan. Een fles drank zonder een uniek label kan natuurlijk niet, ontwerp een label met je eigen naam erop om je fles te kunnen labelen.

Vervoer is geregeld 

Wanneer je een groepsuitje in Amsterdam wilt doen, en er komt de nodige alcohol bij kijken moet het vervoer goed geregeld zijn. Doe je met een groep een workshop bij Spirited Union, wordt er gezorgd voor shuttle vervoer naar de distilleerderij en terug. Op deze manier wordt het voor iedereen veilig gehouden, in de distilleerderij van 300 M2 leer je de kleurrijke en plantaardige kant van de sterke dranken kennen. Ga ook eens voor iets anders dan het traditionele uitje voor groepen, deze workshop zal je nog lang bij blijven. Geniet met volle teugen thuis van je zelfgemaakte fles drank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *