Helemaal naar mijn eigen stijl aangepast

Wanneer je hebt besloten om te gaan verhuizen en net de sleutels heb mogen ontvangen van je nieuwe woning, dan sta je natuurlijk te springen om aan de slag te gaan met de inrichting van je nieuwe huis. Het is een leuk project om een nieuwe plek helemaal naar je eigen stijl aan te passen. Je zal er wel veel moeite, tijd en geld aan kwijt zijn, maar met een mooi resultaat is dat het allemaal waard. In Nederland beschikken de grootste gedeeltes van de woningen al over een degelijke basis waar amper meer iets aan veranderd hoeft te worden. Je kunt er ook voor kiezen om een bouwval helemaal op te gaan knappen, maar in veel gevallen is het verstandiger om dat niet te doen en om te kiezen voor een woning met een goede basis. Je zult namelijk al genoeg moeite, tijd en geld kwijt zijn aan de verhuizing en aan de inrichting van je nieuwe woning. Het is een drukke periode waarbij je rekening zal moeten houden met veel verschillende dingen, maar het is vooral een leuke periode en een nieuw hoofdstuk in je leven. Hieronder zal ik je wat meer vertellen over hoe ik de verhuizing en de inrichting heb aangepakt.

Een goede voorbereiding

Eerst heb ik even een takenlijst opgesteld, zodat ik een duidelijk overzicht had van alles wat er moest gebeuren. Nadat ik klaar was met al het papierwerk rondom de woning en ik eindelijk de sleutels had ontvangen, ben ik aan de slag gegaan met het inpakken van al mijn spullen. Dat was al een hoop werk en ik heb het dan nog niet eens over de verhuizing zelf. Voor de verhuizing heb ik een paar dagen een busje gehuurd en daar een aantal keer mee heen en weer gereden totdat alles vervoerd was. Daarna kon ik beginnen aan de inrichting van mijn nieuwe woning.

Alles op zijn plek

Gelukkig beschikte ik al over veel meubels en die kon ik gelijk allemaal op hun plek zetten. Voor de spullen die nog ontbraken ben ik online op zoek gegaan. Veel spullen heb ik tweedehands voor een mooie prijs kunnen scoren. Ik hoefde verder niet meer zoveel aan mijn woning aan te passen. Het enige dat ik echt moest vervangen was de verlichting en de lampen van mijn woning. Ik heb besloten om veel led lampen te plaatsen in plaats van spaarlampen. Ook koos ik ervoor om led panelen te kopen bij www.besled.nl en deze heb ik vervolgens in mijn badkamer gemonteerd. Ik ben enorm tevreden met het eindresultaat en mijn nieuwe plek voelde al gelijk als thuis.