Hoe je buiten de deur net zo lekker slaapt als thuis

Na een lange dag festivallen is niets zo lekker als een heerlijke nachtrust pakken op een goed bed. Voor veel festivalbezoekers is de realiteit echter dat ze de nacht moeten doorbrengen op een dun zelfopblazend campingmatje of een hard veldbed. Maar wat als je na een evenement net zo lekker zou kunnen slapen als thuis? Dat kan met een gehuurd bed! In deze blog lees je daar meer informatie over.

Waarom zou je een bed huren?

Het grootste voordeel van het huren van een bed is natuurlijk het comfort. Een echt, stevig bed met zacht matras slaapt natuurlijk 100 keer lekkerder dan een dun zelfopblazend matje, zo wordt je heerlijk uitgerust wakker! Je zit ook nooit meer met het probleem dat je opblaasmatras ‘s nachts helemaal leegloopt en je wakker wordt op een leeg matrasje. 

Daarnaast is het ook supermakkelijk: je hoeft nooit meer aan de weer met een onhandige pomp of de longen uit je lijf te blazen. Het monteren van het bed is namelijk supereenvoudig en iedereen kan het! Naast het huren van een bed tijdens evenement, is het natuurlijk ook mogelijk om tijdens de vakantie op een gehuurd bed te slapen.

Wat zijn de mogelijkheden?

Ten eerste kan je kiezen of je een eenpersoons- of stapelbed wil huren. Als je écht voor luxe gaat (of 2 linkerhanden hebt) kan je kiezen voor de montage- en demontageservice, waarbij je bed van tevoren in elkaar wordt gezet en na afloopt weer afgebouwd wordt. Ten slotte is er ook de complete beddenservice. Hierbij worden de bedden in elkaar gezet en weer uit elkaar gehaald én worden de kussens en lakens al over de bedden verdeeld. Het enige wat jij dat nog hoeft te doen is een heerlijke nachtrust hebben.