Hoeveel mensen kunnen er in Het Witte Kasteel?

Het witte kasteel

Wanneer je een feest wilt organiseren dan heb je hier misschien ook wel een grote ruimte voor nodig. Zo kun je bijvoorbeeld een trouwfeest geven, maar misschien wil je je verjaardagsfeest wel een keer groots vieren. Dit kun je dan doen bij bijvoorbeeld Het Witte Kasteel. Het mooie van deze locatie is dat er zeer veel mensen aanwezig kunnen zijn. Zo kunnen er in het kasteel 120 mensen aanwezig zijn en dan heb je de buitenplaats nog niet eens meegerekend. Dat is natuurlijk een groot getal en vaak ook meer dan genoeg. Er zit echter ook nog een café naast wat bij Het Witte Kasteel hoort. Hier kun je ook een feest geven en is ook ruimte voor meer dan 100 man. Dat is dan binnen en onder de luifel buiten samen. Wanneer het dan een keer minder weer is dan kun je buiten eventueel ook staan onder de luifel.

Het witte kasteel

Door de tuinen lopen

Bij Het Witte Kasteel hebben ze ook zeer mooie tuinen liggen. Wanneer het mooi weer is kun je hier ook mooi doorheen lopen. Het is dan wel belangrijk dat je dan op het pad blijft lopen zodat je de planten en het gazon natuurlijk niet beschadigd. Dit zou natuurlijk heel erg zonde zijn.

Waar kun je het kasteel nog meer voor gebruiken?

Het kasteel kun je verder ook nog voor andere dingen gebruiken. Zo kun je er dus feesten geven, maar je kunt er dus ook vergaderingen houden, fotoshoots houden en nog veel meer andere dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *