Leuke outdooractiviteiten voor met je vriendengroep

Loungeset Friesland
Het jaarlijkse uitje met je vriendengroep zit er weer aan te komen. Elke keer moet iemand een uitje bedenken. Jij bent dit jaar degene die wat moet bedenken. Voor jou hebben we enkele leuke outdooractiviteiten op een rij gezet.

Wadlopen bij de waddenzee

Als jullie van de Nederlandse natuur wilt genieten, dan is wadlopen erg geschikt om te gaan doen met je vriendengroep. Lekker uitwaaien op de zee en het wad. Als het eb is dan kun je met je vriendengroep lopen over het wad. Het beste is om met een gids te gaan lopen over het wad. Er zijn verschillende tochten die je kunt lopen. Een gids weet precies wanneer het weer vloed dreigt te worden. De tocht met de boot is daarnaast ontspannend. Lekker even uitwaaien op het water.

Paintballen in het bos

Als je met vrienden iets actief wilt doen, dan zou je ook kunnen paintballen. De verfbommetjes kunnen pijn doen, pas dus op dat je niet op elkaar schiet als je in een straal van 7 meter staat. Het is heel vermakelijk om als volwassen vriendengroep een soort van politie en boefje te gaan doen. Als je gaat paintballen moet je je fysiek, maar ook mentaal inspannen.

Pijl en boog schieten

Denk jij je vriendengroep te kennen? Hoe staat het met de hand-oogcoördinatie van je vrienden eigenlijk? Door pijl en boog te schieten, kun je erachter komen hoe accuraat je vrienden zijn. Deze outdooractiviteit kun je combineren met uiteten gaan of een picknick.

Mountainbiken door het bos

Houden je vrienden wel van bewegen? Dan is mountainbiken misschien wel wat voor jullie! Op de mountainbike kun je in een ochtend fietsen al gauw 30 tot 60 kilometer afleggen. Als je vriendengroep competitief is ingesteld dan zouden jullie een wedstrijd ervan kunnen maken. Degene die als eerste op de eindbestemming is, krijgt een prijs!

Outdooractiviteiten in eigen tuin

Als jullie als vriendengroep niet veel budget hebben, dan kun je natuurlijk ook activiteiten in je eigen tuin organiseren. Je kunt darten, tafelvoetballen of bijvoorbeeld poolen. Sluit de middag heerlijk af op de loungeset in combinatie met een barbecue en een biertje. Zo kan je dag niet meer stuk!