Verhuisd en nu?

Mijn partner en ik zijn onlangs verhuisd naar Rotterdam. De stad waar wij altijd al hebben willen wonen. Onze ouders wonen in Zevenhuizen, net buiten de stad. In Zevenhuizen hebben wij elkaar ook ontmoet. We wilden een volgende stap in ons leven zetten door een huisje te kopen in het centrum van Rotterdam. Nu zijn wij verhuisd en missen er eigenlijk nog een hele hoop dingen. Wij zochten het uit.

Verbinding

Het is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Dan heb ik het over tv en internet. Zonder zouden wij ook eigenlijk ons werk niet kunnen uitvoeren. Wij werken momenteel allebei thuis vanwege de pandemie. Veel mensen hebben nu last van slechte verbinding. Omdat wij net verhuisd zijn is het voor ons cruciaal om op tijd goede verbinding te regelen, anders kunnen wij niet aan de slag. Het is ook niet mogelijk voor ons om naar kantoor te gaan.

Een rustruimte

Ons huis is niet meer dan 100 vierkante meter groot. Prima begin met 3 slaapkamers. We wilden ons huis zo indelen dat er wellicht binnenkort plaats gemaakt kan worden voor een kindje, maar voorlopig zijn de kamers hard nodig om als kantoor te gebruiken. Mijn partner en ik zitten constant aan de telefoon en moeten dus in twee verschillende kamers zitten. Nu zijn de rollen wel goed verdeeld thuis, maar het is zeker even wennen.

Meubels

Momenteel werken we aan een tuintafel in de woonkamer. Helaas hebben onze meubelen vertraging waardoor we even moeten improviseren. Dat is geen probleem, we roeien met de riemen die wij hebben. Elke avond zitten we tegen de muur met een kussentje op het kleed. Het is niet heel comfortabel, maar wel ontzettend romantisch. De kaarsjes gaan aan en er wordt een wijntje ingeschonken. Prima voor elkaar zou ik zeggen!

Steun en toeverlaat

Niet iedereen heeft het even makkelijk nu. Onze ouders zijn er altijd voor ons en steunen ons op dit moment ook financieel. Wij zijn allebei net begonnen bij onze nieuwe job en ons huis heeft ons duur komen te staan. Met alle liefde die wij van onze familie hebben gekregen, wilden wij wat terug doen. Op 1,5 meter afstand hebben wij in het park een picknick geregeld op een mega kleed. Op deze manier proberen wij onze familie te bedanken en laten wij weten dat wij er ook voor hun zijn.

Er is nog een hele hoop te doen in ons nieuwe huis, maar stap voor stap komen de dingen binnen rollen. Het internet wordt snel geïnstalleerd en volgende week komende de eerste officiële meubels. Wij zijn super enthousiast.