Waar let je op bij het kiezen van een trouwlocatie

bijsterveld bruidsmode

Of je nu een kleine of een grote bruiloft wilt, wel of geen klassieke bruidstaart, iedereen heeft een trouwlocatie nodig. Je wilt immers een plek om samen te komen met je familie en vrienden om de bruiloft op jullie manier te vieren. Hieronder de drie belangrijkste grote dingen om op te letten bij het kiezen van een locatie. Moet je niet alleen nog een trouwlocatie uitzoeken, maar ook nog een trouwjurk? Dan is het het zeker waard om eens een kijkje te nemen bij Bijsterveld Bruidsmode.

Privacy

De locatie bepaalt in hoeveel privacy je bruiloft afspeelt. Bedenk dit dus goed voor je een definitieve beslissing neemt. Als je het leuk vindt als voorbijgangers kijken, zwaaien en je komen feliciteren, dan kun je je bruiloft makkelijk vieren op een open plek als een park of op het strand. Heb je de dag liever meer besloten? Dan kun je beter gaan voor een gesloten ruimte zoals een balzaal of een restaurant. Denk er ook aan dat de locatie een plek heeft om je even terug te trekken van de mensen, mocht je je willen omkleden op locatie.

De ruimte

Vanzelfsprekend moet er genoeg ruimte zijn om iedereen op je gastenlijst te kunnen ontvangen. Als je de volledige dag op één locatie wilt vieren, bedenk dan ook van tevoren of de ruimte is in te delen voor alle activiteiten die daar moeten plaatsvinden. Een ruimte lijkt leeg altijd groter. Om echt goed te zien of je bijvoorbeeld een band, ruimte voor eten en drinken en een dansvloer kwijt kan, is het handig om te gaan kijken bij een locatie wanneer ze de spullen voor een andere bruiloft hebben opgezet. Zo kun je je een veel betere voorstelling maken van de mogelijkheden.

Past het in je thema

Heb je een thema in gedachten? Dan hangt daar een kleurenpalet aan. Let hierbij op bij het kiezen van een locatie. Veel is aan te passen, maar check met de eigenaar van je favoriete locatie wat er allemaal mogelijk is. Het is natuurlijk onhandig als er een groot felrood decorstuk niet weg te halen is van je pastelkleurig feest. Kijk daarnaast ook of het uitzicht je bevalt. Er zijn natuurlijk nog 10.000 dingen om aan te passen op jouw droombruiloft, maar begin eerst maar eens te filteren op bovenstaande eisen. Zo kom je vast al een heel eind. Veel plezier met het plannen van je bruiloft!