kerstkaart

Waarom het goed is om kerstkaarten te blijven versturen

Veel mensen versturen tegenwoordig geen kerstkaarten meer. Ze vinden het teveel gedoe en vinden het makkelijker om een appje of mail te versturen. Kerstkaarten versturen kost natuurlijk in tegenstelling tot een appje of een mail geld. Geld kun je tijdens de kerstdagen ook in andere zaken steken. Er zijn namelijk veel andere zaken die jou ook al geld gaan kosten. Je bent namelijk ook al veel geld kwijt aan versiering, cadeautjes, een kerstboom en een kerstdiner. Toch is het goed om de moeite te nemen om een kerstkaart te versturen.

Een kerstkaart is persoonlijk

Een appje of mailtje wordt vaak verstuurd met een bulk modus. Iedereen krijgt hetzelfde berichtje. Daarnaast kost het je niet veel moeite om een appje of mailtje te sturen. Een kerstkaart komt veel persoonlijker over aangezien het geschreven wordt. Daarnaast kost het veel meer moeite om een kerstkaart te versturen. Mensen waarderen die moeite dan ook zeer. Het is altijd fijn als er tijdens de feestdagen aan je gedacht wordt.

Kerstkaart sturen als bedrijf

Ook als bedrijf is het beter om een kerstkaart te sturen in plaats van een appje of mail te versturen. Voor je grote klanten kan je een kerstkaart en cadeau versturen. Kleinere klanten en prospects zou je alleen een kerstkaart kunnen sturen. Dit kleine gebaar kan ervoor zorgen dat je een klant behoudt of dat de klant voor jou kiest. Door een kerstkaart te versturen laat je doorschemeren dat jouw bedrijf een persoonlijke benadering erop na houdt. Wees slim en verstuur als bedrijf zijnde een kerstkaart naar je klanten!

Eigen gemaakte kerstkaart

Hoe leuk is het als je een zelfgemaakte kerstkaart naar iemand verstuurt? Aan iedere persoon waar je een kaart op maat maken. Persoonlijker kan het niet. Iemand ziet dat je moeite doet en zal dit ook waarderen. Degene die de kaart ontvangt, zal dit zeker waarderen en zal je misschien wel bedanken via de telefoon.

Persoonlijke boodschap

In een kerstkaart kun je middels een persoonlijke boodschap laten merken dat je diegene waardeert. Ook kun je middels een kerstkaart een verslechterde relatie nieuw leven proberen in te blazen.